Over 25.000 tasting notes
One of Norway's largest wine tasting note archives, containing more than 25.000 tasting notes. All tasted by one taster, not a panel, so Norway's most consistent archive as well. To find tasting notes? Search; mywinesandmore "wine name" on google, to find all notes from one property.
Tuesday 10 February 2015
86 Latour, 2011 Taylor's, 97 Salon 93 Disznoko Eszencia and much more
2005 Nicolas Fuillatte Brut
Strågul med små bobler. Epler, mineraler, gjær, fruktig duft. Frisk syre, fruktig, epler, avrundet, snill, litt gulfruktig, litt kort. 88
2008 Lilbert-Fils Blanc de Blancs Grand Cru
Lyst strågul, små bobler. Epler, mineraler, fruktig, detaljert, noe sitrus på duft. Frisk syre, elegant mousse, fruktig, grønne og gule epler, delikat, flott balanse, lang. 90
2007 Salon
Lyst strågul, ørsmå bobler. Mineraler, gjær, epler, detaljert, nyansert, lag på lag på duft, nyansert. Frisk syre, elegant mousse, nydelig balanse, raffinert, detaljert, frisk, elegant, lang finish. 94
1998 Jean-Marc Brochard Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre
Lyst gullfarget. Epler, smør, mineraler, stål, østers og sjø. Frisk syre, epler, sitron, mineraler, noe oksiderte epler og nøtter, litt "butt" i utrykket, pen lengde. 89
2005 Patrice Rion Charmes-Chambertin
Lyst rubinrød. Røde bær, parfymert, noe vanilje, detaljert, erlgant og raffinert duft, flørtende selv om fatene trenger noe mer tid for å integreres. Frisk syre, modne tanniner, frisk, livlig, elegant, røde bær, igjen kommer fatene noe godt frem, gi den noen år til. Denne var to timer på karaffel. 93
1985 Château Clerc Milon
Rubinrød med tynn tegl kant. Lær, lakris, parfymert, fiken, dadler, intens duft. Frisk syre, modne tanniner, begynner å bli avslepen og bløtere, fiken, dadler, lær, lang men en ørliten metallisk tone langt bak. 92
1986 Château Latour
Rubinrød. Parfymert, detaljert, konsentrert, solbær, lær, tobakk, ungdommelige toner og mer utviklet, lag på lag. Frisk syre, modne tanniner, fruktig, intens, konsentrert, detaljert, leken, solbær og fiken, lang finish. 96
1988 Parroco di neive Barbaresco Vigneto Gallina
Litt tåkete rubinrød med tegl kant. Lær, tobakk, kirsebær, noe støv, intens duft. Frisk syre, modne tanniner, rik frukt om noe hul, lang men noe tynn. 89
1999 Aurelio Settimo Barolo Rocche
Rubinrød meg tegl kant. Tjære, roser, mørke bær, rik og intens duft, intens parfyme, lær, dyp. Frisk syre, modne tanniner, rik, fruktig, intens, lag på lag, dyp og rik, litt alkoholisk finish. Heftig. 92-93
1993 Disznoko Tokaji Aszu Eszencia
Orange with brown hue. Rich, intense, some caramel, raisins, almonds, dark and deep nose. Fresh acidity, fruity, sweet, playful, detailed, intense and long. 94
1988 Château Raymond Lafon
Amber. Burnt, caramel, raisins, intense nose. Fresh acidity, fruity, ripe, intense, leaner, dried apricots, some burnt notes but not as much as on the nose. Most 88's have lost the bitterness they had a few years ago, this one still has it. Hope it loose it. 88
1996 Château Leret Monpezat
Dyprød. Mørke bær, noe kaffe, dadler og fiken. Frisk syre, modne tanniner, rustikk, kirsebærstein, sursøt, intens, ikke helt balansert. Mørk og brent. 84
2001 Dr. Pauly-Bergweiler Bernkasteler Badstube Riesling Beerenauslese
Gylden. Aprikoser, gule epler, mineraler, detaljert duft. Frisk syre, balansert, epler, fruktig, elegant men kunne hatt mer nyanser, lang. 92
2011 Taylor's Vintage Port
Dyprød. Rik og intens, mørke bær, fruktig, sødmefull, bjørnebær, noe krydder, lag på lag, besnærende duft. Frisk syre, modne tanniner, rik, intens, sødmefull frukt, plenty med mørke bær, noe krydder, lang finish. Begynner å lukke ned. 97
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.