Over 25.000 tasting notes

One of Norway's largest wine tasting note archives, containing more than 25.000 tasting notes. All tasted by one taster, not a panel, so Norway's most consistent archive as well. To find tasting notes? Search; mywinesandmore "wine name" on google, to find all notes from one property.

Thursday 3 September 2009

Hvem blir så neste? Jaguar X-Type 2,2d Aut


Dette var litt av en bil. Og har personlighet til tusen noe jeg savnet i Passaten. Ved siden av BMW og Mercedes mangler den litt i kjøreegenskaper og litt på kvalitetsfeelingen på enkelte komponenter. Men følelsen av en eksklusiv bil og noe langt over det vanlige overgår konkurentene med kvantesprang. Her følte man virkelig at man kjørte noe spesielt. Prisen på 509.000 var litt over planlagt, men her kunne man ikke få så mye mer utstyr heller. Skinn, panoramasoltak, parkeringsensorer, navigasjon, ja det meste. Og prisen på Mercedesen var høyere før avgiftsreduksjonen.


Jeg kunne ikke la være å kjøre bilen, og det ble turer til langt på natt. En deilig bil enda, selvom den kom for rundt 10 år siden. Her strålte personligheten frem. Ett annet pre med denne bilen er den helt utrolig gode servicen hos Jaguar Norge. Det finnes ingen forhandler av noe merke i Norge som følger kunden bedre opp og gir bedre service. Det eneste jeg ikke helt liker med denne bilen er det Volvolignende bagasjelokket.



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.