2004 Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spätlese
Gullgul. Epler, mineraler, gule frukter, ananas, elegant duft. Frisk syre, fruktig, detaljert, livlig, frisk, leken, ananas, fersken, lang. 91
2012 Armand Rousseau Gevrey-Chambertin
Lyst rubinrød. Parfymert, delikat, røde bær, frisk, fruktig, lett krydret, flott duft. Frisk syre, modne tanniner, frisk, delikat, raffinert, konsentrert for village, bringebær, jordbær og parfymerte toner, lang. 91
1989 Château Gazin
Servert blindt. Rubinrød med tynn oransje kant. Noe dadler, jern, jordlig, lær og lakris, utviklet og kanskje noe varmeskadet duft. Frisk syre, modne tanniner, slank, jordlig, dadler, litt enkel, det er lengde her men neppe noen topp flaske. Rustikk. Med fasit i hånd er den muligens slik den vil være, har ikke smakt denne før. 85
1999 Billecart-Salmon Cuvée Nicolas Francois Billecart
Lyst strågul, små bobler. Epler, fruktig, mineraler, brioche, litt svidd stekeskorpe, detaljert duft. Frisk syre, elegant mousse, kremet, epler, pære og noe sitrus, detaljert, noe rikere, lang. 94
1966 Mommessin Aloxe-Corton
Light pale ruby, brick rim. Dusty, earthy, one or two figs and one raisin. Lively acidity, tannins gone, earthy and musky palate, too old. 80
1959 Château Canon
Upper shoulder fill. Ruby, broad brick rim. Earthy first but blows off, figs, plums, leather, prunes and spices on the nose. Fresh acidity, few tannins, smooth, bit sweet and sour, some dark fruits, leather, slightly lean finish. Good length. Dying off in the glass 88 at it's very best.
1999 Regnard Chablis Grand Cru Valmur
Lyst gullgul. Fruktig, noe voks, mineraler, litt gulfrukt, bruker lang tid på å åpne seg. Frisk syre, fruktig, nesten kremet, mer friskhet og sitrus mot finish, tight, den er lang men mangler detaljene og nyansene. 89
2004 Robert Weil Kiedricher Gräfenberg Riesling Beerenauslese
Pale golden. Apricots, apples, minerals, pineapples, detailed, fruity, lovely nose, intense. Fresh acidity, lively, intense, detailed, apples, minerals, sweet, beautiful playfulness, really long. Superb. 96
1988 Château Suduiraut
Golden. Some burnt sugar, rich, intense, apricots, caramel, intense nose. Fresh acidity, fruity, intense, burnt sugar and caramel, lacks some freshness, typical of the vintage for me, long. 92
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.