Over 25.000 tasting notes

One of Norway's largest wine tasting note archives, containing more than 25.000 tasting notes. All tasted by one taster, not a panel, so Norway's most consistent archive as well. To find tasting notes? Search; mywinesandmore "wine name" on google, to find all notes from one property.

Thursday 13 September 2012

Utvidet distribusjon av spesialprodukter i VP i løpet av 2012

Nytt fra Vinmonopolet.

Testperiode for utvidet distribusjon av spesialprodukter

Vinmonopolet har i dag to spesialbutikker, Vika i Oslo og Valkendorfsgaten i Bergen. Det er stor interesse for produkter i spesialbutikkene. Vinmonopolet ønsker derfor å teste utvidet distribusjon av spesialprodukter, og vil innen utgangen av 2012 gå i gang med en testperiode der CC-Vest i Oslo, Kvadrat i Sandnes, Hamar og Sandefjord får et utvalg av disse produktene. Butikkene er ikke spesialbutikker med nyhetslanseringer på lik linje som dagens spesialbutikker, men vil ha et utvalg av spesialprodukter, som lanseres fortløpende. Dersom det i butikkene lanseres produkter knyttet til nyhetslanseringene i spesialbutikk, skjer lanseringen samtidig. Kundeordre behandles først én time etter åpningstid og butikkene må kontaktes direkte. Spesialprodukter kan ikke overføres til andre butikker.

Spesialprodukter er ikke tilgjengelig i nettbutikken. Det skyldes utfordringer knyttet til systemstøtte, forsikring, transport og oppbevaring. Det jobbes med å finne løsninger for å muliggjøre salg via nettbutikk.

Kun produkter som selges i nettbutikken, kan vises ved søk i nettbutikken.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.