2007 De Villaine Bouzeron
Lyst strågul, deilig eple, litt pærekart, mineraler, noe gips, gul plomme og kjærnestein. Frisk, lett fyldig kropp, frisk syre, intenst av mineraler og eplekart. Flott fresh finish. 81
2005 Pintia, Toro;
Nærmest opaque, syltynn lilla kant, kaffe, mocca, litt anis, noe urter, kirsebær og mørke bær, noe vanilje, kompleks og intens. Frisk syre, modne tanniner, fresh frukt, flott balanse, lang finish. 86
1984 Chateau Gambaude Guillot, Pomerol (Magnum);
Ruby med tegl kant, dekantert mange timer, flott moden nese, sekundæraromaer, plommer, lær, snev av lakris, litt løv og noe svisker og fiken. Fin syre, tanninene er bort, flott balanse, slank og elgant frukt, fin finish og intensitet. 84
1986 Chateau Leoville Barton (Imperial);
Dyp ruby, ruby kant, ekstremt lukket, med massiv lufting, solbær, lær, snev av begynnende sekundæraromaer, noe plommer, lakris og svisker. Pen syre, elegant frukt, balansert, modne tanniner, lang finish. `Fra imperial kunne denne ligge 40 år til. 90
1989 Chateau Piada (Barsac) (Magnum);
Lyst ravgul, lett botrytisert, noe epler, aprikos, gule plomer, ganske frisk nese. Fresh frukt, pen syre, ok balanse, ganske fresh finish. Ikke dårlig fra en ukjent produsent. 81
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.