2003 Chateau Le Crock, St Estephe Cru Bourgeois Superior;
Dyp ruby med tynn garnet kant. Noe mørke bær og lett parfymert. Fin frukt, noe grønt og urter, sjokolade og litt mokka, ren fresh finnish. 86
1999 Chateau Haut-Bailly;
Ruby med lyst ruby kant., noe urter, sjokolade, mokka, mørke bær, lær og lakris. Fresh frukt, fin syre og modne tanniner, herlig balanse, flott og kompleks, lang finish.90
2002 Peyre Rose Clos des Cistes Coteaux du Languedoc;
Lyst ruby, floral nese, roser, lett volatil, litt mørke bær, snev av kaffe og kokesjokolade. Pen syre, fin friskhet, litt Barolofeeling, kamfer, anis, intens lær, ok finish.88
1998 Domaine de Chevalier;
Ruby med garnet kant. Nydelig ren duft, elegant og kompleks, noe solbær, vanilje, lær, søt tobakk og svisker. Pen syre, modne tanniner, flott eleganse og kompleksitet, pen frukt, lang elegant finish. 91
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.