Over 25.000 tasting notes

One of Norway's largest wine tasting note archives, containing more than 25.000 tasting notes. All tasted by one taster, not a panel, so Norway's most consistent archive as well. To find tasting notes? Search; mywinesandmore "wine name" on google, to find all notes from one property.

Monday, 17 August 2009

En skikkelig særing fra Hellas og noen andre.

Dette må være vinen å servere blindt over alle viner. Laget på de velkjente druene Poicilia og Romaiico av ett Kloster på Kreta.

2002 Monastery Agia Triada of Jagarolou Poicilia/ Romaiico
Lages på Akrotiri halvøya på Kreta. Flott ravgul farge. Litt ubestemmelig duft, noe søtt, fikenaktig, nesten noe som hinter mot gammel riesling, men ikke så mye epler, noe mineraler. Tørr, brente toner, kanel, pepper, fiken, sviske, valnøtt, vellaget med fin syre, men svært spesiell og anderledes. Valnøtt med kanel på, er den beste beskrivelsen. 70

2003 Monastery Agia Triada of Jagarolou Epiloges Poicilia/ Cabernet Sauvignon
Dyp rubinrød, frisk fruktig og animalsk nese, litt høstpreget sopp, noe anis og løv og svært fresh. Masse tanniner, som å tygge fløyel. Noe kaffe og kokesjokolade samt lakris. Vanvittige tanniner. 74

1998 Porto Carras Limnio, Cotes de Meliton
Gjennomtrukket kork, lyst rubinrød med tegl kant. Svakt krydret og noe bærfrukt. Lett intensitet i munn, fin syre, grei vin, men kansje litt gammel. 75

2002 Hatzimikalis Erytros
Syrah, Grenache, Merlot og Carignanblend, ikke noen favoritt, de greske druene gjør seg bedre....60





1 comment:

Note: only a member of this blog may post a comment.