1995 Chateau Coutet
Gullgul, litt lime, mye botrytis, aprikos, honning, aprikos og annanas. Deilig rensende syre, fet munnfølelse, lang mild finish. Frisk og lettdrikkelig, men mangler noe. 85
1998 Chateau Rieussec
Gullgul, botrytisk, aprikos og eksotiske frukter, først forsiktig, deilig frisk syre som renser fint for Rieussec, ren frukt, litt kort finish trekker ned. Fin balanse. 88
1997 Chateau Mouton Rothschild
Nydelig rubinrød. Perfekt Pauillac i en litt lettere stil, deilg cassis, lær, tobakk, herlig cedertre. Kompleks og deilig fruktintensitet. Modne tanniner, flott syre, noe fat merkes, men ikke problematisk, tobakk, sølbær og litt kirsebærstein. Kaffe og lett parfymert i ettersmaken. 91
2000 Gaia Estate Agiorgitiko
Dyp ruby, eksploderer ut av glasset. Fin frukt, noe pepper og paprika, anis, vanilje, kompleks nese. Syrene er pene og tanninene modne, noe kaffe og sjokolade med mørke bær. Svært lang finish. 90
1997 Chateau La Tour Blanche
Gullgul, hint av rav. Intens av botrytis og honning, noe vanilje, frisk nese, virker alikevel noe lukket. Stor kropp, syrene jobber hardt og greier det såvidt i den massive konsentrasjonen, men i ettersmaken rydder de aldeles nydelig og vinen fremstår som svært fresh. Litt brendte mandler og skikkelig modne aprikoser. 89
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.